Sot është ditëlindja e Erës, vazjës më të vogël të familjes së presidentit Ilir Meta. Duke postuar në facebook një foto me vajzën kreu i shtetit përcjell një mesazh tepër të rëndësishëm për shoqërinë:

"Fëmijët janë dhurata më e çmuar në jetë, jo vetëm për familjen por edhe për vendin. Të gjithë fëmijët meritojnë një të ardhme të sigurtë, në një vënd që e duan dhe i do." 

/Ora News.tv/