28 vjeçari shqiptar i larguar për terrorizem nga Italia është dëbuar me urdhër te datës 23 gusht.

Që prej 24 gushtit ndodhet në Tiranë dhe është marrë në zoterim nga autoritetet shqiptare, te cilët kanë dhe informacionin e plote mbi identitetin e tij.

I riu shqiptar Ishte banues në komunën Castelbolognese  në provincën e Ravennas, pa leje qëndrimi në Itali. E dashura e tij shqiptare me shtetësi italiane është shtatëzënë. Qëllimi i hyrjes në Itali i 28 vjeçari shqiptar ishte të pajisej me leje te rregullt qëndrimi ne Itali si baba i foshnjes që pritet të lindë.

28 vjeëari është i skeduar prej kohësh si person i rrezikshëm me lidhje me Xhihadistët.

/Ora News.tv/