Presidenti Ilir Meta ka duartrokitur rastin kur Dvorani nuk ka shprehur mendimin e tij apo të KED për grushtin e shtetit.

Ilir Meta: Këto përgënjeshtrohen hap pas hapi në radhë të parë nga vetë Dovrani që në kërkesën tonë për mendimin që ka dhënë komisioni në drejtësi është që nuk ka dhënë asnjë mendim të tijin personal dhe aq më tepër të KED në mbështetje të këtij grushti shteti dhe unë nuk kam gjë tjetër veçse ta duartrokas,  se unë kur një njeri vepron në përputhje me ligjin dhe transparencën e duartrokas.

Meta quan deputetët dele, që dhunojnë dhe përdhunojnë kushtetutën.

Ilir Meta: Këtu kemi një përgënjeshtrim tjetër të gënjeshtrave të gjysmën parlamentit të dele deputetëve që dhunojnë dhe përdhunojnë kushtetutën e popullit shqiptar dhe që kujtojnë se populli shqiptar është në whatsapp e tyre. Këtu thotë që shkolla e magjistraturës nuk ka vënë opinion për këtë ligj fare. Falënderoj dhe zotin Sadushi për bashkëpunimin e tij dhe transparencën e tij./Ora News.tv/