KUSH HABITET TË SHOHË VETEN PARA PASQYRËS DHE TË PYESË VETEN SA VJEÇ ËSHTË: 4 APO 5?

I gjithë Establishmenti i BE flet sorosisht dhe të presësh nga institucionet europiane që të mos mbrojnë kolonizimin e kryer të Shqipërisë nga Mafia Soros është njësoj si të mos presësh nga macja të pjellë mace që gjuajnë minj! Ata që habiten ngjajnë me fëmijët 4 vjeç kur shohin për herë të parë se si ushqehen me minj kotelet e rritura të maces së lagjes!!!

Ndaj kush ka ushqyer shpresa te Komisioni i Venecias të shohë veten në pasqyrë dhe të pyesë sa vjeç është!!!


Gjthësesi për lylzimsat e mbetur ende të patretur mbetet pyetja: “Pse Luli e çoi Opozitën jashtë Zgjedhjeve pa njohur 13 Tetorin si justifikim për mospjesmarrje në 30 Qershor që t’i kthente Zgjedhjet e 30 Qershorit në heqje të së drejtës elektorale të votuesve të opozitës për të mos i lënë shkas Komisionit të Venecias të interpretonte si të tillë Dekretin e Anulimit! Mos njohja nga Lyli i Dekretit të 13 Tetorit sjell automatikisht Legjitimin e 30 Qershorit si e vetmja datë që i jepte mundësi shqiptarëve të shprehnin vullnetin e tyre nëpërmjet votës!

Kjo pyetje dhe shpjegim i thjeshtë vlen vetëm për lylzimsat e mbet ende të patret sdms ata që humbën dhe po humbin çdo ditë punën në Bashkitë që i dhuroi Lyli Rilindjes!!!

/Ora News.tv/