I ftuar në “Arena” nga Dritan Hila në RTV Ora, gazetari Aleksandër Çipa u shpreh se ambasada amerikane nuk fton më të përhershmit në rezidencën e ambasadës, por preferon emra dhe fytyra të rinj.

Çipa: Kam vënë re dhe këtë e them me përgjegjësinë e një gazetari, se ambasada amerikane nuk fton më të përhershmit. Madje, sa herë ka ftesa, sa herë ka ngjarje brenda rezidencës së ambasadës amerikane, preferohen emra dhe fytyra të reja, kryesisht në moshe dhe në pikëpamjen mendore

/Ora News.tv/