Në intervistën për emisionin "Glamour Zone" nga Ester Bylyku,  këngëtarit Robert Berisha i është kërkuar të përshkruajë me tre fjalë disa emra të njohur të industrisë muzikore.

Gjithashtu ai u pyet edhe për kunatën e tij Tunën, për të cilën tha: "E talentuar, e çuditshme, dhe së treti, nuk ka as fjalë të mirë, e as të keqe që e përshkruan atë person".

/Ora News.tv/