I ftuar në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, Alfred Cako tha se nuk do të ketë vaksinë me detyrim në vendin tonë.

Ndërsa inxhinieri Arben Meçe u shpreh se nuk ka dalë akoma vaksina dhe nuk ka folur njeri për vaksinë me detyrim.

Cako: Kush do të bëjë vaksinën le të shkojë ta bëjë. Ne të tjerët që do të vdesim, le të vdesim. Nuk mund të ketë vaksinë me detyrim.

Meçe: Ti thua nuk do të ketë vaksinë me detyrim, kur vaksina mund të vijë pas një viti. Nuk ka dalë zyrtarisht vaksina. Nuk ka thënë njeri se çfarë do të bëhet pas vaksinës. 


/Ora News.tv/