Burri më i gjatë dhe gruaja më e shkurtër në botë janë takuar së bashku në Egjipt për të realizuar një fotografi mbresëlënese.

Sipas Rekordeve Botërore të Guinnesit, Sulltani Kosen, 35 vjeç, nga Turqia është njeriu më i gjatë në botë me një gjatësi prej 2.5 metra.

Dhe Jyoti Amge, 24 vjeç, nga India, është quajtur gruaja më e shkurtër dhe është vetëm 60 centimetra.

Të dy u futën në Rekordet Gines në vitin 2011 dhe deri tani asnjë nuk ka arritur që t'ua zërë vendet.

Të dy pozuan së bashku përpara Piramidave të Egjiptit pasi u ftuan nga Egyptian Tourism Promotion Board.


Klikoni ketu per te pare FOTOGALERINE

/Ora News.tv/