Rikthehen reshjet e dëborës në fshati turistik të Dardhës. 

Sipas të dhënave reshjet kanë qenë intensive gjatë natës dhe trashësia e borës ka arritur mbi 15 cm. 

Paradite rruga ka qenë e pakalueshme deri në ndërhyrjen e borëpastrueseve. 

Ndërkohë që aktualisht rruga kalohet pjesërisht me zinxhirë. Reshjet janë ndalur.

/Ora News.tv/