Profesori i asociuar Lisen Bashkurti  i ftuar në “360 gradë” nga Artur Zheji transmetuar mbrëmjen e sotme në RTV Ora tregon tre tiparet e fjalimit të kryeministrit Edi Rama sot për aktakuzat ndaj Hashim Thacit dhe Kadri Veselit.

Bashkurti: 1 - Është një frymë folklorike për të lancuar shpirtin e nacionalizmit patriotik. Sa herë që dështojmë brenda veshim kostumin kombëtar.

2- Panegjerizëm emocional për të treguar që e vuaj shumë këtë çështje. Në fakt është një vuatje për të fshehur gjynahet dhe përgjegjësitë e mëdha që ka gjithë politika aktuale në qasje ndaj Kosovës dhe në mënyrë të vecantë në involvimin e këtij projekti shumë të rrezikshëm.

3- Është dhe një lloj apologjie. Ka elementë të apologjisë. Qëndron tek rimarrja e emrit të Ramush Haradinaj vazhdimisht e vazhdimisht.

/Ora News.tv/