I ftuar në “360gradë” nga RTV Ora, profesori Lisen Bashkurti se prokurori që ka ngritur aktakuzën është njeri i afërt me Trump dhe shtoi se Thaçi duhet ët japë dorëheqjen.

Bashkurti: Vetë prokurori special është dominuar nga vetë presidenti Trump, biles është nga njerëzit më të afërt të tij. 

Kjo do të thotë se nuk ka qenë BE kundër SHBA-së, por kanë gjykuar se figurat e papastruara duhet të dalin para drejtësisë.

Thaçi duhet të ballafaqohet me drejtësinë, duhet të japë dorëheqjen. 


/Ora News.tv/