I ftuar në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, Murat Basha u shpreh së Thaçi ka qenë si Enver Hoxha, nuk ka shtënë asnjë pushkë për UÇK-në.

Murat Basha: Thaçi ka qenë si Enver Hoxha, nuk ka shtënë asnjë pushkë për UÇK-në. Plumba kanë marrë Haradinaj me shokë. Kur shkon te fshati i Haradinajt, shikon se janë 42 vetë me mbiemër Haradinaj të rënë në luftë. Liderat e UÇK-së kanë shkuar në Hagë dhe dy kanë gjetur pafajësinë dhe shpresoj që ta marrin edhe dy të tjerë. 


/Ora News.tv/