Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha, deklaroi se taksa e sheshtë 9% të cilën ai e ka në program do të inkurajojë investimet e brendshme e të huaja si dhe do të rrisë fuqinë blerëse.

Përmes një postimi dhe videomesazhi në Twiterr, Basha shkprehet se taksimi progresiv i kryemionistrit Rama i varfëropi shqiptarët, ndërsa se nga taksa e sheshtë do të përfitojnë të gjithë.

Postimi i plotë

Taksa e sheshtë 9% dhe plani ynë ekonomik do të inkurajojë investimet e brendshme dhe të huaja, do të nxisë punësimin dhe do të rrisë fuqinë blerëse. Shqipëria në punë, mirëqenia për shumicën dhe jo një pakicë, do të jetë realitet i prekshëm për të gjithë! 

Me taksën e sheshtë 9% do të përfitojnë TË GJITHË të punësuarit si në sektorin privat ashtu edhe në atë publik, dhe do të rritet fuqia blerëse e shqiptarëve. Më poshtë disa shembuj konkretë të përfitimeve të disa kategorive në sektorin publik nga taksa e sheshtë 9%.


/Ora News.tv/