Ish-deputetja e Partisë Socialiste, Arta Dade, komentoi në emisionin “Arena” në TV Ora edhe tubimin e 2 marsit.

 Sipas saj, Presidenti është provokuar në kryerjen e detyrës së tij nga mazhoranca. 

Arta Dade: Unë mendoj që Presidenti, përtej emrit, është provokuar në kryerjen e detyrës së tij qoft dhe si garant i Kushtetutës. Duke dëgjuar me vëmendje edhe debatet që bëhen për këtë gjë, unë nuk kam dëgjuar asnjë ekspertë të jurispudecnës të justifikojë maxhorancës. Përsa i përket lëvizjes së Presidenti, përgjigja iu dha nga pjesëmarrja. Unë nuk e besoja se do kishte aq shumë njerëz.

Ajo tha se ishte e befasuar nga pjesëmarrja e madhe në manifestim e qytetarëve.


/Ora News.tv/