Kompania amerikane Apple ka prezantuar sot në Kaliforni modelin e ri të iPhone 11.

Në brendësi të këtij telefoni të mençur, iPhone 11 ka çipin e fundit A13 Bionic, që e bën këtë pajisje të funksionojë më mirë sesa çdo model tjetër paraprak.

Madje zyrtarët e kësaj kompanie thonë se kamerat e këtij telefoni janë përmirësuar dukshëm si për nga cilësia e tyre ashtu edhe nga dizajni.

Bëhet fjalë për dy kamera në pjesën e pasme që kanë kënd të gjerë të shkrepjes së fotografive, si dhe ofrojnë fotografi më të qarta gjatë realizimit të tyre në ambiente më të errëta apo me shumë pak dritë,

Kamerat e këtij telefoni janë përmirësuar dukshëm si për nga cilësia e tyre ashtu edhe nga dizajni.

Bëhet fjalë për dy kamera në pjesën e pasme që kanë kënd të gjerë të shkrepjes së fotografive, si dhe ofrojnë fotografi më të qarta gjatë realizimit të tyre në ambiente më të errëta apo me shumë pak dritë.

/Ora News.tv/