Një burrë kinezë përfundoi në spital me një patëllxhan të mbërthyer brenda trupit të tij, ndërsa pretendoi se kishte futur perimin në rektum në përpjekje për të kuruar kapsllëkun.

Perimet e mëdha, me sa duket, u ngjitën përgjatë zorrëve të 50-vjeçarit, përpara se të arrinin barkun e sipërm, sipas spitalit.

Mjekët pohuan se kur gjetën patëllxhanin, kishte arritur gati në zemrën e pacientit.

Sipas Kan Kan News, burri shkoi në spital më 30 maj - dy ditë pasi kishte vënë perim në trupin e tij.

Ai tha se nuk ishte në gjendje ta nxirrte.

50-vjeçari pretendoi se kishte vuajtur nga kapsllëku për katër ditë përpara se të përpiqej ta shërojë atë me perime.

Ai u tha mjekëve se ai mendonte se patëllxhanët mund të vepronin si një pastrues për të rritur lëvizjen e zorrëve.

Megjithatë, patëllxhani përfundoi duke u ngjitur përgjatë zorrëve të tij para se të hynte në barkun e tij të sipërm.

Njeriu iu nënshtrua operacionit dhe e kishte hequr tërësisht patëllxhanin.

Raporti gjithashtu pohoi se njeriu i paidentifikuar kishte pësuar ënjtje dhe dhimbje në stomak për dy ditë.

Një raport mjekësor bëri me dije se ekzaminimi konfirmoi se pacienti kishte një objekt të huaj 30 cm të gjatë në pjesën e sipërme të barkut.

Një x-ray gjithashtu tregoi se objekti kishte mbërthyer në një pozicion diagonal, duke krijuar vështirësi tek mushkëritë e tij.

Njeriu thuhet se po shërohet pas operacionit.

/Ora News.tv/