Transporti ''ngujohet'' në autobus: Jemi në vështirësi .

Shoqatat e transportit qytetas, ndërqytetas dhe ata të turistëve kanë protestuar këtë të mërkurë para Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjitikës duke kërkuar heqjen e akcizës së naftës dhe heqjen e taksës 20%. Nëse kërkesat e tyre nuk plotësohen, ata thonë se nuk mund të kthehen në punë në 15 qershor. Foto: LSA