Sekuestrohen 40 milionë euro drogë

Trafik ndërkombëtar droge me vlerë 40 milionë euro. Operacioni i Departamentit të Antimafias Italiane dhe i autoriteteve shqiptare me një skuadër të përbashkët investigative ka çuar në arrestimin e 37 personave mes Italisë e Shqipërisë, në sekuetrimin e 3 ton e gjysmë drogë e të një pasurie me vlerë 4 milionë euro.