Rinis transporti publik në Tiranë

Ditën e sotme (6 korrik) rikthehet shërbimi i transportit qytetës në Tiranë në kushte të reja në përputhje me situatën epidemike. Ndërgjegjësimi i qytetarëve vihet re në çdo urban dhe në çdo stacion. Ata janë të pajisur me maska dhe ruajnë distancimin fizik.