Policia shpërndan protestën e shoferëve

Punonjësit e Transportit Publik protestuan sërish sot para ministrisë së Transportit në Tiranë Policia ka ndërhyrë për të shpërndarë protestën dhe janë shoqëruar mbi 10 persona. Ata kërkojnë një bonus financiar prej 40 mijë lekësh. Foto të marra nga LSA