Plazhi i Durrësit i parë nga lart

Tashmë ka nisur frekuentimi i plazhit të Durrësit. Në këtë kohë pandemie frekuentimi është shumë i ulët megjithatë deti dhe dielli ta bën me sy. Foto: LSA