Përplasjet në Velipojë, banorët kundër IKMT

Nuk ka qetësi në Velipojë. Përplasjet u rikthyen sërish këtë pasdite me mbërritjen e policisë dhe IKMT në zonë për të ndërhyrë.Policia ka hedhur gaz lotsjellës për ti shpërndarë banorët. Fotot jane te Fatlum Kurtaj / LSA