Në Vlorë plazh dhe punë

Plazhet e Vlorës pritën dhe këtë të martë pushues edhe pse të pakët në numër .Plazhistët nuk munguan si në hapësairat ku kishin ngritur çadrat e tyre ashtu edhe në atë private. Por në Vlorë nuk ka vetëm njerëz që po shijojnë vetëm rrezet e diellit por edhe të tjerë që janë të detyruar të punojnë në temperaturat e larta të tij .Si këta puntorë që janë të angazhuar me punimet për shtrimin e bypass-it te Vlorës pranë fshatit Tragjas. Foto LSA