Maturatët “të çliruar” pas provimit të matematikës

Pas tre ditë protestash, 32 mijë maturantë u rikthehen sot në bankat e shkollës për provimin e tretë të maturës shtetërore në lëndën e matematikës. Provimi nisi në orën 10:00 dhe në bazë të protokollit anti-Covid, përfundoi në 12:30. Ndryshe nga Letërsia ku provimi ishte 2 orë, për Matematikën ata patën në dispozicion 2 orë e 30 minuta. Foto LSA