Kishin planifikuar të mos kishin fëmijë, por u bënë me 11

Një çift në Britaninë e Madhe, në fillimet e lidhjes së tyre kishin planifikuar se nuk do të bënin fëmijë. Portashmë ata janë prindër të 11 fëmijëve. Joseh Sutton, 35-vjeç dhe gruaja e tij Nicole, 30 vjeçe, janë prindër të tre djemve dhe tetë vajzave