Deri kur…?!Intektivi sot,6 korrik 2020

Kjo e hënë nisi një javë të re beteje të bluzave të bardha me koronavirusin .Rastet e reja vijojnë të jenë në rritje, ndërsa alertin e mjekëve e tregojnë edhe këto foto të realizuara nga spitali infektiv ku shihen mjekë dhe infermier që hyjnë e dalin me analiza por edhe familjarë që vijnë dhe interesohen për të afërmit e tyre të sëmurë duke sjellë me vete dhe ushqime për ta . Foto LSA