Tempora

Çdo të martë, ora 21:00

"Tempora" është një ftesë për publikun në aktualitetin shqiptar.  Me një formulë rishtare, në zhanrin talk show do t’i bëhet një prerje tërthore Shqipërisë, në zhvillimet më interesante e të rëndësishme të javës.

Brenda një programi 120 minutësh do të trajtohen disa tema aktualiteti, nga politika, ekonomia, sociale, apo kulturore, por në mënyra të ndryshme, duke I dhënë mundësinë publikut të jetë në komunikim interaktiv me programin dhe të ftuarit. Programi do të synojë të jetë një platformë informimi, edukimi dhe argëtimi, duke targetuar cdo grupmoshë mbi 16 vjec. Programi me autor dhe moderatore Sonila Meçon nisi transmetimet në RTV Ora më 8 janar 2019.

Çdo emision është dhe në Youtube.


Tempora / Memet Genc Sejko

10/06/2020 - 12:44