Intervista

Çdo ditë ora 20:30

Me të ftuarin në “Ora e Intervistës” flasim për temat më të nxehta të ditës. Liderë të politikës shqiptare dhe jo vetëm, çdo në ekranin e RTV Ora. Deklarata të forta, intervista ekskluzive. “Nese keni humbur ndonje intervistë atehere KLIKONI KETU.  

Emisionet mund ti gjeni në Youtube.