Boom

Nga e hëna në të premte ora 19:00

Emisioni investigativ çdo ditë nga e hëna në të premte ora 19:00 ne RTV Ora. 

Një dritare e re për qytetarët.

 Kontaktoni: “boom@oranews.tv” ose ne numrin e telefonit 069 600 0002.

Te gjitha denoncimet dhe emisionet jane ne YoutubeNa ndiqni dhe ne Facebook