I ftuar në ''360 gradë'' në ''RTV Ora'', regjisori Edomond Budina u pyet nga drejtuesi i emisionit Artur Zheji se sa tampone i bënë për Covid-19. Budina u përgjigj se i bënë vetëm një dhe se nuk i kanë thënë se çfarë duhet të bëjë.

Artur Zheji: ''Sa tampone ju kanë bërë?''

Edmond Budina: ''Njëçkë mo njëçkë më bënë.''

Artur Zheji: ''Duhet të bëjnë dy për të patur konfirmim sipas protokolleve.''

Edmond Budina: ''Nuk e di se sa duhen bërë. Nuk më kanë thënë nëse do më bëjnë një të dytë. Nuk më kanë thënë se çfarë duhet të bëj.''


/Ora News.tv/