Në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, aktorja Juli Emiri tregon momentin e bastisjes nga policia pak para prishjes së Teatrit Kombëtar,

Emiri: U ngjitëm në tarracë, dëgjuam fadromat dhe në atë moment filluam të bërtisnim. Policia nuk ka pyetur nëse ka pasur njerëz brenda. Biles një pjesë kanë dalë pasi fadroma po shembte pjesën ballore.  E kanë bërë me vetëdije që mund të na zinte brenda. Erdhën 30 policë vetëm për 2 veta. Na morën mua dhe Neritanin, ndërsa Budina ka qenë nga pjesa e KLSH-së, gjatë fillimit të shembjes, dhe mund t’i kishin vrarë. I thash një polici që mund të ketë njerëz brenda dhe ai tha aty le të rrinë.


/Ora News.tv/