Një telefon celular që mendohet të jetë 800 vjeçar është zbuluar në Salzburg të Austrisë. Objekti ka shkrime kuneiform të gdhendura në butonat e tij. Mungesa e informacionit të saktë të gjetjes së telefonit dhe ngjashmëria e tij me një model Nokia ka hapur shumë diskutime për vërtetësinë e tij. “Gjahtarët” e UFO-ve pohojnë se kjo është një provë që alienët kanë vizituar më parë tokën ose thjesht vërteton që udhëtimi në kohë ekziston. “Ky lloj shkrimi është gjetur zakonisht në Iran apo Irak, (Mespotamia e lashtë)”- shkruajnë ata në websiten tothedeathmedia.com. 2FAFA04600000578-3379210-image-m-6_1451499766015 2FAFA04A00000578-3379210-image-m-4_1451499741211 /Oranews.tv/

/Ora News.tv/