Pastruesi për mirëmbajtjen e gojës nuk ka vetëm funksionin e pastrimit të dhëmbëve dhe mishtrave të dhëmbëve. Ajo është një pastrues i mirë dhe i përshtatshëm edhe nëse e përdorini për punët shtëpiake.

Në përgjithësi, larja e gojës përdoret për pastrimin e dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve. Ai i forcon ato dhe ju ndihmon të ruani higjenën e shëndetshme të dhëmbëve duke ju dhënë frymë të freskët. Por a keni menduar ndonjëherë ta derdhni në tualet? Shihni këtë video, do të mahniteni nga rezultatet.

Pastrues për banjon

A doni një banjo të pastër? Hollojeni pastruesin e gojës me ujë të ngrohtë dhe zhytni një leckë në të. Përdoreni këtë përzierje për të pastruar pasqyrat dhe pllakat. Banjo juaj do të fillojë të shkëlqejë.

Pastrues per ekrane

Gjatë ditës, ne prekim shumë pajisje elektrike siç janë telefonat, kompjuterat dhe tabletat. A e dini se pastruesi i gojës është produkti i përsosur për të pastruar ekranet e të gjitha këtyre pajisjeve? Aplikoni një pikë të vogël të produktit në një leckë dhe pastroni ekranin e pajisjeve.

Ndihmon në rritjen e luleve

Për t’i mbajtur lulet tuaja më të gjalla, mund të shtoni pak ujë pastrues për gojën në vazo. Mund t’ju duket e çuditshme, por ky pastrues goje i mban lulet tuaja të freskëta për një kohë të gjatë. Dy lugë për 1 litër ujë janë të mjaftueshme.

Pastrues i mirë për furçën e dhëmbëve

Një send që shpesh harrojmë ta pastrojmë është furça e dhëmbëve. Ju e përdorni atë çdo ditë dhe lagështia dhe nxehtësia brenda banjës mund të shkaktojnë që bakteriet të shumohen në furçën e dhëmbëve. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme ta pastroni rregullisht dhe si duhet. Mund ta bëni më së miri me pastruesin e dhëmbëve. Derdhni disa pika në një gotë dhe lini furçën e dhëmbëve të ngjyhet me kokë poshtë për dy orë. Në këtë mënyrë, ju do të vrisni praktikisht të gjitha bakteret.

Pastrues i mirë për rrobat

Një tjetër këshillë e dobishme është që të shtoni pak pastrues goje në lavatrice së bashku me pastruesit e tjerë të zakonshëm. Funksioni antibakterial i larjes së gojës siguron që të gjitha bakteret në rroba janë vrarë dhe ju gjithashtu mund të dezinfektoni makinën tuaj të larjes.

Tualet

Shumica e njerëzve nuk e kanë menduar kurrë se mund të lanin banjën duke përdorur pastrues goje, por pasi ta shihni këtë video, do të filloni ta bëni atë gjithashtu. Banjo juaj duhet të lahet shpesh brenda dhe jashtë, për të ruajtur një higjenë të shkëlqyeshme. Hidhni pak nga lëngu në tualet, fërkojeni me furçën dhe shpëlajeni. Tualeti juaj do të shkëlqejë si kurrë më parë!

Shikoni këtu në video me udhëzime të plota:


/Ora News.tv/