Nga stina e verës na largojnë veëm pak muaj dhe vajzat janë gati për të nisur përgatitjet. Të gjitha preferojnë të ndjekin modën e fundit dhe të dinë trendet e reja që do sjellin emrat më me zë në këtë industri.

Kemi parë shumë lloje bikini, por nuk na kishin zënë sytë këtë aksesor në asnjë prej tyre. Flitet se ky vit do të vazhdojë të frymëzohet nga moda e viteve ’70 ku një rrip i madh do jetë në mes të bikini body.

Këto mund ti veshin jo vetëm femrat me linja të mira trupore, por edhe ato që kanë forma të kolme. Një rrip në bark do i ndihmonte të gjitha të dukeshin më elegante dhe më seksi.

/Ora News.tv/