Një e çarë e madhe përmes një muri dhe mbeturinat në dyshemenë e tualetit-duket sikur janë krijuar pas një shpërthimi, por në të vërtetë nuk është ashtu. Skena është brenda kazermave të një njësie për shkatërrimin e bombave të Ushtrisë.

Por, shkatërrimi ishte vepër e një kapiteni, i cili krijoi daljen nga një tualet për personat me aftësi të kufizuar. Ai ishte zhveshur lakuriq dhe u sulmua brenda saj gjatë një shakaje nga burra të dehur.

Bllokuar brenda për gjashtë orë dhe burrat që refuzonin ta linin të dilte, oficeri e shqeu tualetin prej qeramike. Ai përdori një hekur çeliku për të hapur rrugën drejt lirisë.

Ai tani është duke u hetuar nga policia ushtarake dhe po përballet me një vendim prej mijëra paund dëmin.

Incidenti ndodhi në Carver Barracks në Essex të Britanisë.

Vetëm pak orë më herët, oficeri kishte marrë pjesë në një ceremoni zyrtare për të shënuar reformimin e "49 Field Squadron", e cila është pjesë e regjimentit të njëjtë.

Gjatë fushatës ushtarake të Britanisë së Madhe në provincën Helmand, ushtarët e saj në mënyrë heroike pastruan qindra bomba të bëra nga talebanët dhe municionet e mbjella nga trupat ruse gjatë pushtimit sovjetik të Afganistanit në vitet 1980.

/Ora News.tv/