Lorik Cana dhe Robert Berisha konsiderohen si meshkujt më të bukur shqiptarë. Kur bëhet fjalë për një zgjedhje mes tyre, sigurisht që është dicka e vështirë.

Por këngëtarja Jeta Faqolli u bazua tek jeta e tyre sentimentale për të treguar se me cilin do të kalonte një natë.

"Nora le të më fali, sepse tani Roberti është beqar dhe atë po zgjedh", u përgjigj artistja.

Ndërsa kur u pyet se cila këngëtare i pëlqen më shumë, Nora Istrefin apo Dafina Zeqirin, Jeta dha këtë përgjigje: "Dafinën, është e preferuara ime."

/Ora News.tv/