Mjeku Tritan Kalo thotë se dita e fundit e kufizimeve për Covid-19, njëkohësisht dita e fundit e Teatrit Kombëtar. 

Përmes një postimi në Facebook, Kalo pyet nëse është urgjente shembja e teatrit pas tërmetit të 26 nëntorit dhe pandemisë?

''Dita e fundit e KUFIZIMEVE thelbësore në kuadër të masave në përballjen me sfidën ndaj Covid-19, POR njëkohësisht edhe dita e fundit e TEATRIT KOMBËTAR….Kemi kaq kohë sa të merremi me urgjencë me shëmbjen e tij???....MOS u zgjidhën vallë ndërkohë problemet e shumta në këtë vend pas Tërmetit të 26 Nëntorit 2019?...MOS vallë NE ndërkohë e hoqëm nga shpina këtë “Flamë të Përbotëshme” të quajtur COVID-19?....MOS vallë ndërkohë ekonomia jonë e gjunjëzuar, është rigjallëruar në atë nivel sa të ripunësoj ata/ato që kanë humbur vëndet e punës, apo të riaktivizojë bizneset e asfiksuara?....Platoni dikur shprehej se: “Çdo problem ka tre zgjidhje, timen, tënden dhe zgjidhjen e duhur.”….Zgjidhja ime NUKU është marë parasyh….Zgjidhja “tënde” NUKU i pëlqen të gjithve që frymojnë në këtë vend….CILA është ZGJIDHJA e DUHUR?....Është SOVRANI ai që e vendos këtë gjë!!!....TË PRESIM VERDIKTIN E TIJ….Quo vadis Shqipëria ime!!!''


/Ora News.tv/