RTV Ora ka siguruar pamjet kur ambasadori Bernd Borchardt ka kaluar përballë Presidencës në momentin e takimit mes Presidentit Ilir Meta dhe presidentit të asamblesë parlamentare të OSBE, George Tsereteli.

Ilir Meta ka shpallur të padëshirueshëm në takimet në presidencë ambasadorin e OSBE Bernd Borchardt.

Burimet kanë bërë të ditur se shkak për këtë veprim janë bërë komentet e ambasadorit mbi dekretet e presidentit. Po ashtu një tjetër argument ka qenë dhe veprimi i turpshëm që Borchardt bëri ndaj banorëve të Astirit teksa ata po protestonin para drejtorisë së policisë.

/Ora News.tv/