Kur pedonalja e Shkodres nuk ishte e pushtuar dhe e poshteruar si sot ne formen me makabre!

Mjafton nje mungese vizioni me hedh ne lum miliona leke te investueme nga taksat tona.

Biznesi fare mire mund ta shfrytezonte ne vere pa ndertuar ato kaçorre si vagone treni. 

Ketu bashkefajtore jane si bashkia ashtu edhe Instituti i Monumenteve qe duhet te jene mbrojtesit e pare te monumenteve te kultures dhe zonave muzeale, e jo t'i shkaterrojne. 

Nuk ndodh ne asnje vend normal te botes kjo qe prej 30 vitesh ndodh ne Shqiperi!

/Ora News.tv/