Kërcimtarja e njohur, Klaudia Pepa ka bërë një performancë që i ka habitur të gjithë ndjeësit e saj.

Në një postim në Instagram, duket duke kërcyer nën ritmet e këngës “El Anillo” dhe duke bërë lëvizje provokuese, por fundin e ka zgjedhur ndryshe nga herët e tjera.

Nis me lëvizje sensuale dhe përfundon me rënie nga shkallët. Nga pamjet duket qartë se është improvizim dhe nuk ka ndodhur asgjë serioze për tu lënduar apo dëmtuar.

Para pak kohësh ajo erdhi në Tiranë, ndërsa tani duket se është rikthyer në Itali për të vijuar jetën e saj me angazhimet e shumta që ka atje.

Tags