Në një intervistë me skype me gazetaren Beti Njuma në studion e RTV  Ora, Detina Zalli pedagoge në Oxford University tregon sekretin si të pastroni celularin tuaj nga koronavirusi.

"Virusi preferon sipërfaqe të ngurta, të forta dhe të sheshta si psh plastika, celiku apo dhe dërrasa. Rekomandohet që njerëzit duhet ta pastrojnë celularin me 70% alkool dhe pasi ta spërkasin me alkool ta lënë 30 sekonda në mënyrë që të lënë alkoolin të vrasë virusin por nuk rekomandohet alkool i pastër 100% se është shumë i fortë dhe avullon shumë shpejt"

Ju mund te lexoni dhe: Shkencëtarja hedh poshtë teorinë konspirative: S'ka asnjë mundësi që COVID-19 të jetë bërë nga njeriu


/Ora News.tv/