Italia ka dhuruar 65 milion euro për rindërtimin e Shqipërisë pas tërmetit të 26 nëntorit.

Në Konferencën e Donatorëve marrin pjesë 100 vende dhe disa organizata të ndryshme të cilat do u ofrojnë ndihmën e tyre vendit tonë në përballimin e kostove që shkaktoi tërmeti.


/Ora News.tv/