Italia po lufton më shumë se çdo vend me koronavirusin ku deri tani në total kanë ndodhur rreth 5000 vdekje. Zyrtarët njoftojnë rritjen e vdekjeve gjithnjë e më shumë.

Sheshi i Shën Pjetrit të Vatikanit është mbyllur. Ndërsa autoritetet në mbarë botën po marrin masa më drastike për të provuar të ngadalësojnë përhapjen e koronavirusit. Numri i çështjeve në nivel global pothuajse u dyfishua javën e kaluar. Janë më shumë se 300,000 infektuar në të gjithë botën dhe mbi 13,000 vdekje. Pandemia e tërbuar dhe ka detyruar 35 vende në të gjithë globin të vendosin kufizime, duke prishur jetën, udhëtimet dhe bizneset./Ora News.tv/