Para një viti u aludua se Angela Martini dhe biznesmeni rumun Dragos Savulescu i kanë dhënë fund martesës së tyre sepse nuk ishin parë më bashkë.

Më vonë doli lajmi se Dragos ishte në kërkim nga policia dhe për këtë arsye ata nuk ishin parë krahë njëri-tjetrit.

Më në fund, ditën e djeshme Angela Martini ka postuar në video të shkurtër në “Instagram”, ku shihen duart e të dyve të shtrënguara dhe më një tatuazh zemër në gishtat e tyre që e kanë bërë në vitin 2016.

/Ora News.tv/