Historia e dashurisë mes Gonzalo Higuain dhe Juventus duket se është e destinuar të zgjasë për një kohë të gjatë, të paktën edhe për një vit e gjysmë duke gjykuar nga fjalët e babait të El Pipita:

"E gjithë kjo që është thënë në ditët e fundit nuk është e vërtetë. Me siguri ju them se Gonzalo do të qëndrojë në Juventus sepse ai ende ka një vit e gjysmë kontratë dhe do ta respektojë atë, ai do ta përfundojë ciklin e tij në Juve të parashikuar nga kontrata aktuale", tha babai i Higuani në mediat argjentinase.

Ditët e fundit, falë vendimit të sulmuesit për të qëndruar në Argjentinë, ku ai ka qenë që nga 19 marsi për të qëndruar pranë nënës së tij, zërat për të ardhmen e tij janë shumëfishuar dhe madje është folur për një përfundim hipotetik të kontratës.

Duhet që Pipita të zgjasë qëndrimin në shtëpi, por ky është një skenar që babai i Argjentinës, Jorge, e ka mohuar në mënyrë kategorike:

"Gonzalo nuk largohet nga Juventusi. Pastaj, pas kësaj periudhe, ai do të marrë vendimin që e gjykon më të përshtatshëm, sepse ai do të kthehet në një lojtar të lirë dhe do mund të zgjedhë. Ky është realiteti dhe ajo që do të ndodhë, përveç ngjarjeve të tjera të paparashikuara. Por në parim nuk është qëllimi i tij të largohet nga ky klub që ai e do shumë, njerëzit gjithashtu e duan atë ".

/Ora News.tv/