I ftuar në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, avokati Genc Gjokutaj tha se parlamenti po merr tiparet e një dyqani.

Ndërsa gazetari Artur Zheji tha se ka një afrim mes PD dhe PS në reformën zgjedhore.

Gjokutaj: Parlamenti ka marrë tiparet e një dyqani. 

Zheji: Kemi afrim pozicionesh PD-PS që po afrohen shumë në këtë reformë. Po i afron ambasada, apo se e kanë xhan njeri-tjetrin, nuk dihet. Ndërsa këta kanë ngelur si mish dhie në mes.

/Ora News.tv/