Pas vrapit në Bjeshkët e Namuna presidenti Ilir Meta provon dhe Zin- Line, sportin ekstrem të rrëshqitjes me litar.

Një eksperiencë fantastike në Grykën e Rugovës, e përshkruan presidenti Meta duke ftuar të gjithë ta provojnë

"Kush dëshiron të përjetojë një eksperiencë fantastike në Grykën e Rugovës duhet të shijojë Zip-Line. Është një adrenalinë e paparë! "

Presidenti Meta tregoi se do të ishte gjithmonë gati për sportet ekstreme, të cilat do të mbeten përherë të dashura për të.

/Ora News.tv/