Lojërat vizuale rrisin aftësinë për të vërejtur detaje të vogla, ose me fjalë më të thjeshta, fuqinë tonë të vëzhgimit.

Në ju sjellim një ekuacion i cili po i mundon të gjithë, por më një logjikë të fortë dhe një vëzhgim i përqëndruar , mund t’jua bëjë më të lehtë zgjidhjen.

Rregulloni ekuacionin vetëm duke lëvizur një fije shkrepse.

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

/Ora News.tv/