Elgit Doda dhe Klea Huta janë një nga çiftet më simpatike të showbizit shqiptar. Së fundmi ata janë bërë prindër për herë të parë. Në jetë erdhi djali i tyre të cilin e kanë quajtur Krid.

Si prindër të ri, ata janë fiskuar pas djalit të tyre të vogël dhe gjithë vëmendja e tyre është tek ai.

Eligiti së fundmi ka postuar një foto me Kridin duke i dhënë qumësht më bibiron, pa ia nxjerrë fytyrën.

Shumë ndjekës të tij i kanë venë në dukje faktin se i shkon shumë fëmija në krah dhe fakti i të qenit baba.

Një prej këtyre komenteve producenti i është përgjigjur duke i thënë: “Na shkojnë çunat”.


Tags