Në një kohë kur pandemia ka goditur rëndë biznesin dhe turizmin, dhe kërkohet që pushimet të bëhen brenda vendit, nga Llogaraja vijnë çmime të “çmendura”.

Një faturë e ditës së sotme (14 qershor 2020) në një biznes në Llogara, tregon se çmimi i një pilafi është 750 lekë të reja dhe ai i një kosi 800 lekë.

Ndërsa uji dhe kafja janë në një shifër më modeste, duke u faturuar me 1000 lekë të vjetra.

Në total, kjo faturë në këtë biznes, vetëm me këto 4 artikuj shkon në 1750 lekë të reja, çmim mjaft i kripur për këto artikuj që në kryeqytet apo ndonjë qytet tjetër nuk shkojnë më shumë se 400-500 lekë në total.

/Ora News.tv/